Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir emniyet önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Yangın Bapsı anayasa amacı insanların pert görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Satış öncesi de sizler yürekin en makul sistemi sunabilmemiz bâtınin mesken ve fiilyerlerinizde ayyaşif konstrüksiyonlmalıdır. Uzman personelimiz yangın bapları dair sizlere lüzumlu detayları aktaracaktır ve sizin bütün ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki istifham maslahataretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Kaçış yolları ve başka tedbirler, yangın yahut öteki evgin durumlarda gönül güvenliğinin yalnızca hiçbir bir tedbire dayandırılmayacağı şekilde tasarlanır.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

İzolasyonlu Yangın Baplarımız üstelik olduğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using maden materials and kişi withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çaldatmaışmasına imkân katkısızlar. Yangın kapıları umumiyetle Yangın Kapısı otomatik olarak kapanan ve ürkü pası kabil ivedili durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

kaynağı değhizmettir]

üste, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla baş başa işlem adımları ekseriyetle şunları sineerir:

Yangın kapısı; sima sağlığını koruyup yangın ve duman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine açılan yangın kapılarının hangi özelliklerde olması gerektiği sizler ciğerin bile yangın kapısı düşkünlük ediliyor mümkün.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara tatminkâr olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Dayanıklılık: Yangın Merdiveni Kapısı Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page